Satelliet

Mogelijkheden bij Satelliet ontvangst

illustratie


logo


Nederlandse zenders

De nederlandse zenders worden door Canal Digitaal Nederland uitgezonden via de Astra 1 en 3 op 19,2 en 23,5 graden oost. Voor de ontvangst is een ontvanger nodig die met de codering van Canal Digitaal overweg kan en een kaart met abonnement.Free To Air (FTA)

Behalve de door Canal Digitaal Satelliet aangeboden zenders kunt u honderden internationale 'FTA' (Free To Air, ongecodeerde) TV en radio kanalen ontvangen via Astra, Eutelsat en andere satellieten. (gratis: zonder registratie / abonnement!)
Zoals bijvoorbeeld:

BBC 1, 2, 3, 4 en ITV 1, 2, 3, 4, Film 4, BBC World, CNN, EuroNews, Sky News, Travel Channel, CBS Action, CBS Drama, CBS Reality, Horror Channel, Channel 4, True Movies, Classic FM TV, Playboy One, Extreme Sports Channel en veel meer engelstalige TV en radio kanalen.

logo-fta logo-fta logo-fta logo-fta logo-fta

Er zijn daarnaast meer dan 60 duitse TV kanalen te ontvangen, zoals bijvoorbeeld: ARD, ZDF, WDR, NDR, SAT 1, RTL, Pro7 en Arte.

Verder natuurlijk een enorm internationaal aanbod met veel gratis te ontvangen zenders uit overige Europese landen, het Midden-oosten en exotischere oorden.


logo-sky logo-tnt

Buitenlandse decoders

Naast de FTA zenders en ontvangers, leveren wij diverse systemen voor de ontvangst van buitenlandse zenders zoals Sky en TNT.

Informeer in onze By-Satellite Shop vrijblijvend naar de beste mogelijkheden voor uw kijk- en luister-wensen in uw situatie.

HDTV logo Canal Digitaal logo


HDTV

Satelliet is op dit moment het meest ideale uitzendplatform voor HDTV. Dit komt door de overvloed aan ongebruikte bandbreedte op diverse satellieten, zeker de astra3 waarop Canal Digitaal uitzendt. Voor wie wil genieten van een betere beeldkwaliteit en alles uit zijn beeldscherm wil halen, is Canal Digitaal zeker een keus om te overwegen.

Wat heb ik nodig?

Voor de ontvangst is een speciale HDTV satellietontvanger nodig. Deze moet de mogelijkheid hebben voor ontvangst van MPEG4, DVB-S2 en H.264. Daarnaast is, om gelijktijdig naar astra1 en astra3 te kunnen kijken, het gebruik van een Duo LNB aan te bevelen. Prima alternatieven zijn er in de vorm van een multifocus of draaibare schotel.

beeldresoluties

Het engelse ongecodeerde HDTV aanbod, BBC HD, Luxe TV HD en ITV HD, wordt uitgezonden op de astra2 satellietpostitie. Daarnaast is de Eurobird 9 satelliet op 9 graden oost een HDTV aanrader.

HDTV logo


Internet via satelliet

Internet en telefonie

Satelliet kan meer dan TV alleen, ook internet en telefoon zijn via satelliet mogelijk. Hierover meer op onze Internetpagina.

certificaat